Tilføj guld til dit hjem

Guld tilbehør dejlig sparkle

Ikke alle stearinlys er beregnet til at brænde, og dette gælder især, når det kommer til at tilføje et strejf af guld til dit hjems indretning. Prøv at tilføje et par over-the-top glitrende guld stearinlys til dit bord eller en ende tabel i stuen og se en lille skinne gå langt. Stearinlys er kendt i Danmark og de fleste danske hjem elsker dem.

Hvis stearinlys ikke er dig, og derefter overveje accessorizing en bordplade med en løber i en skinnende guld stof, toppet med et glas vase fyldt med guld dekorative bolde-der er så mange måder at skabe en glitrende, glamourøs centerpiece.

Stuen – pink sofa

Bemærk alle antydninger af guld tilbehør i dette rum. Guld ben på sofabordet, guld elefant på toppen af tabellen, guld Chevron pude og guld billedrammer.

Guld inventar

Messing er tilbage! Nej, vi taler ikke om dem, 1980’erne skinnende messing inventar, snarere den nye messing forbliver skinnende, men i en langt mere moderne lys.

Kig til køkkenet på billedet nedenfor-messing hardware tilføjer en lys mere formel kontakt til en anden klog simpel køkken.

Overvej at tilføje guld accenter til dit hjem gennem messing inventar og tilbehør. Hvis skinnende guld synes for meget for dig – overvej en gammel messing finish, som giver dig mulighed for at tilføje glans uden at være for prangende.

Hvid køkken messing inventar


Overvej at tilføje guld accenter til dit hjem gennem messing inventar og tilbehør. Hvis skinnende guld synes for meget for dig, og derefter overveje en gammel messing.

Opgrader dine vinduer

Den store ting om guld som en accentfarve er, at det kan parres med næsten alt. Tilføj en enkelt guld skærf til toppen af dine gardiner for et glamourøst touch.

Hvis du leder efter noget lidt mere fed, så prøv at sætte guld sheer gardiner direkte over toppen af gardiner, du allerede hang og give dem en stilfuld ny dimension.

Hvis du ikke er til at ændre op gardinerne, kan du overveje blot at ændre dine gardinkrogene. Generelt let at fjerne og skifte ud, tilføjer et par af guld, kan glitrende gardin kroge give dig det sofistikerede præg, du leder efter uden at kræve en fuld gardin make over.

Sort og hvid soveværelse

De guld gardinstænger i dette soveværelse tilføjer blot en antydning af glamour til dem, der ikke ønsker at være alt for dristige. Billede Kilde: Masterpiece Interiors

Leave a Reply